Els restauradors podran fer cursos d'higiene alimentària per adequar-se a la normativa


  • Comparteix:

El curs està dirigit a tots els restauradors santcugatencs

El curs està dirigit a tots els restauradors santcugatencs

Els restauradors de la ciutat ja disposen d'un curs d'higiene alimentària bàsica, dirigit per l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament i impartit per l'Assessoria Catalana d'Higiene Alimentària. La formació és obligatòria per al gremi i garanteix, segons el regidor de Sanitat, Raül Grangé, la qualitat alimentària i la correcta manipulació dels productes. A més, el regidor assegura que demostra la responsabilitat dels restauradors amb la seva feina, que és un sector cada vegada més prestigiós.

Des d'ara i fins a finals d'any, el Gremi de Restauradors es podrà beneficiar d'un mòdul inicial amb continguts de caràcter bàsic per a la manipulació dels aliments, que es repetirà quatre vegades. A més, la normativa sanitària obliga també a fer una formació continuada i per aquest motiu es crearà un segon mòdul, amb temes ampliats. Josep Baeta és el president del Gremi de Restauradors.

Josep Baeta

Permanentment hi haurà un primer mòdul per aprendre a treballar amb aliments, i un altre mòdul que tocarà temes amb més profunditat.



De la seva banda, el regidor de Sanitat, Raül Grangé, considera imprescindible que els restauradors manipulin correctament els productes amb què treballen i ofereixin qualitat al client.

Raül Grangé

Totes les persones que es dediquen a la creativitat a la cuina tenen una gran responsabilitat per cuidar un sector molt important de l'economia i per garantir la salut dels clients.



El primer dels quatre cursos que es faran aquest any ha començat aquest dilluns a la tarda al Xalet Negre. Per participar als altres cursos, els restauradors es poden adreçar al Gremi de Restauradors de Sant Cugat o a l'àrea de Sanitat de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.