El Gremi de Restauradors vol un Pacte de Nit que satisfaci les demandes dels seus clients


  • Comparteix:

En Josep Baeta és el president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat

En Josep Baeta és el president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat

El Gremi de Restauradors aposta pel consens en el Pacte de Nit, però recorda que el seu sector es deu a la demanda i ha de respectar els horaris que els reclamen els clients. El seu president, Josep Baeta, ha volgut deixar clar que els veïns de Sant Cugat són tots: joves que volen sortir de nit per la ciutat, la gent que va als bars i aquells que no acostumen a sortir de nit.

En aquest sentit, Baeta s'ha mostrat conciliador i ha assegurat que les primeres idees que s'han extret del Pacte de Nit volen arribar a consens entre tots els agents implicats en el tema. A més, ha afegit que els restauradors oferiran allò que els demani la gent.

Josep Baeta

A la gent li agrada sortir a sopar a les nou de la nit i a fer copes a les dotze de la nit. El que vam estar tots d'acord és que ha d'haver una oferta lúdica a la ciutat.


Baeta ha destacat que, més enllà dels horaris d'obertura dels establiments, un dels problemes més greus que pateix la ciutat pel que fa a l'oci nocturn és la inseguretat que suposa que els joves es desplacin a altres indrets amb vehicles propis per sortir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.