El Casal de Joves Torreblanca comença curs amb una quarantena d'activitats


  • Comparteix:

La nova programació del Casal de Joves TorreBlanca arriba amb una gran aposta per la música i amb una quarantena d'activitats diferents. Altres temàtiques destacades del nou programa són les arts plàstiques i escèniques, les xarxes socials i les activitats de reflexió social. Totes les activitats presentades es duran a terme de setembre a desembre i estan adreçades als prop de 200 joves que assisteixen al casal.

El Casal de Joves TorreBlanca farà un apropament a les arts escèniques amb activitats de trapezi, capoeira i una iniciació a la dansa de Bollywood. La música també serà present a la nova programació amb classes individuals d'instruments com la guitarra, la bateria, el teclat elèctric així com classes de cant. Els joves que formin part d'algun grup musical poden sol·licitar un espai per assajar al Casal. Ho explica la directora del centre, Laura Vega.

Laura Vega

Fem una aposta perquè els grups que assajan al casal i la resta de músics de la ciutat puguin millorar.




En l'àrea d'arts plàstiques hi destaquen diversos cursos de fotografia perquè els participants treguin el màxim profit a les seves càmeres digitals. També es faran exposicions de gravats i de projectes il·lustratius publicitaris i un taller de cinema perquè els joves vegin el procés de producció d'una pel·lícula, des d'escriure'n el guió fins al muntatge.

Pel que fa a les activitats relacionades amb les xarxes socials i noves tecnologies, el Casal de Joves TorreBlanca ofereix cursos per dominar el programari lliure i d'edició de vídeos. A l'apartat de 'Prova-ho' es faran activitats poc convencionals com un taller de 'popping' o ball del robot, i una iniciació a l'skate.

Les activitats nocturnes estaran farcides d'espectacles de diferents branques. S'han preparat cicles de monòlegs, de concerts i de màgia, i una lectura de poesia. A més al pavelló es farà una roller disco i una nit de Bollywood. També hi ha una àrea destinada a la reflexió social en la qual es tractaran conjuntament temes com la violència de gènere i els perills d'internet.

El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha presidit la presentació de les noves activitats del casal. Grangé ha explicat que tant l'Ajuntament com el centre de Torreblanca volen dibuixar noves vies per arribar als joves. Entre les seves mesures hi ha l'ús de canals de comunicació 2.0 per interactuar amb el sector juvenil i la creació d'una oficina d'atenció integral als joves. El regidor de joventut s'ha compromès a col·laborar amb el Casal i a implicar a tota la ciutat amb les polítiques de joventut.

Raül Grangé

Hi ha el compromís de l'equip de govern de donar suport a les persones que treballen al Casal per implicar en les polítques de joventut a tota la ciutat.






Grangé ha destacat que el seu objectiu i el de l'Ajuntament és educar amb valors als joves que viuen a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.