La campanya de donació de sang d'estiu acaba amb un centenar de donacions


  • Comparteix:

Donants de sang al Club Muntanyenc

Donants de sang al Club Muntanyenc

La campanya d'estiu de donació de sang organitzada pel Banc de Sang i Teixits ha acabat aquest dilluns la seva tercera i última jornada amb un total de 177 donacions i 15 oferiments. Les dues campanyes anteriors van tenir lloc l'últim dimarts d'agost i el primer dissabte de setembre. La donació d'aquest dilluns ha tingut lloc al Club Muntanyenc i ha rebut 57 donacions i set oferiments.

El facultatiu del Banc de Sang i Teixits, el doctor Marc Coscolla, fa un balanç positiu de les donacions. Ho explica a Cugat.cat.

Marc Coscollola

La gent ha respost perfectament a la crida. A l'estiu són temps difícils però les xifres ara són molt bones.


A Catalunya els nivells de sang ara són suficients per cobrir les necessitats bàsiques, però les reserves continuen sent insuficients per fer front a situacions de molta demanda. El Banc de Sang i Teixits de Catalunya porta a terme campanyes periòdiques que atrauen nous donants, especialment persones joves, en un context de lleugera tendència a l'alça.

La campanya vinent a Sant Cugat començarà el primer dijous d'octubre al CAP la Mina de quatre de la tarda a vuit del vespre. Com a centre fixe de recollida hi ha l'Hospital General, on cada dimecres es pot donar sang de dos quarts de cinc de la tarda a vuit del vespre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.