La Setmana de la Mobilitat Sostenible arriba amb molta oferta esportiva


  • Comparteix:

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura comença dijous de la setmana vinent amb moltes activitats esportives. Dins la setmana, se celebrarà una pedalada contra el canvi climàtic, una fira de vehicles elèctrics i l'oferta de jocs solars per a nens davant l'Ajuntament.

A la Setmana de la Mobilitat Sostenible també se celebrarà una cursa de cinc regidors del ple, un de cada partit, des de l'ajuntament fins al de Barcelona. Cada participant anirà amb un vehicle diferent i la iniciativa neix per comparar els temps i els costos ambientals i econòmics de cada trajecte.

El regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech, ha parlat de quin és l'objectiu de la Setmana.

Joan Puigdomènech

Hi ha una col·lecció d'activitats que fan referència a quines coses podem implantar als santcugatencs per fer la ciutat més sostenible.



L'Oficina Sant Cugat Sostenible també ha presentat la resta d'activitats previstes per l'últim trimestre de l'any. El programa inclou un curs d'agricultura ecològica per al primer d'octubre i l'obra de teatre gratuïta 'Quina Tela' que tracta el consum de roba en clau d'humor. També hi ha prevista una caminada popular des de la Floresta fins a Torre Negra.

L'Oficina també vol incidir amb el medi ambient a les llars. Per això l'últim dimecres d'octubre es farà un taller per a l'estalvi energètic a casa i s'oferirà un curs de com cultivar un hort urbà els tres primers dissabtes de novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.