Rogeli Pedró serà el pregoner de la Festa Major del barri del Monestir


  • Comparteix:

Imatge de la Festa Major de 2009

Imatge de la Festa Major de 2009

L'escriptor santcugatenc Rogeli Pedró donarà, com a pregoner, el tret de sortida de la Festa Major del barri del Monestir. La festa grossa del barri acollirà actuacions musicals, menjars populars i activitats esportives el primer cap de setmana d'octubre. El president de l'associació de veïns del Monestir, Andrés Arés, ha assegurat que la festa major cohesiona socialment el barri.

El pregó de Rogeli Pedró donarà pas a l'actuació de la Tuna de Rubí i del concert de música de grups locals com 'Blue Velvet'.

L'endemà, dissabte, acollirà el gruix de les activitats de la festa. Hi haurà una botifarrada popular, la simultània d'escacs, inflables, un concurs de dibuix i una exhibició d'animals de companyia, entre d'altres.

Diumenge serà el dia de la paella popular i les havaneres a càrrec del grup Vallparadís.

El president de l'associació de veïns, Andrés Arés, ha explicat que cal aprofitar aquesta festa per compartir-la amb els veïns i cohesionar socialment el barri.

Andrés Arés

La Festa Major serveix de cohesió social pel barri.



El barri del Monestir celebra enguany la novena edició de la seva festa. Els actes començaran el divendres 30 de setembre i s'allargaran fins el primer diumenge d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.