Resposta massiva dels santcugatencs a la tómbola benèfica de l'AFAV


  • Comparteix:

Conesa amb la presidenta de l'AFAV, Isabel Martínez

Conesa amb la presidenta de l'AFAV, Isabel Martínez

Els santcugatencs es bolquen amb l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFAV) en la celebració del Dia Mundial de la malaltia. L'organització ha esgotat tots els regals, uns 700, de la tómbola benèfica que ha organitzat aquest dissabte per recaptar fons. La iniciativa, que ha comptat amb el suport de l'alcaldessa, Mercè Conesa, servirà per finançar beques per als familiars dels malalts.

La tómbola benèfica ha estat situada a la plaça dels Quatre Cantons durant tot el dissabte. Tot i que l'organització esperava menys participació, finalment, han aconseguit esgotar tots els regals de la tómbola gràcies a la col·laboració dels santcugatencs. L'objectiu de la iniciativa és finançar amb els diners recaptats beques de col·laboració amb la Creu Roja per als familiars dels malalts.

Així ho ha explicat a Cugat.cat la presidenta de l'associació, Isabel Martínez.

Isabel Martínez

L'objectiu és recaptar diners per aconseguir beques d'ajuda per als familars dels malalts.


Entre els nombrosos santcugatencs que s'han acostat, la tómbola també ha comptat amb la participació de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la importància d'accions com aquesta.

Mercè Conesa

Sant Cugat és una ciutat que s'aboca a ajudar els altres. Participar a la tómbola pot ajudar a millorar els serveis dels malalts.



L'associació té previst ampliar les seves iniciatives amb noves propostes, que de moment s'han materialitzat en un concurs de dibuix infantil. A més, vol recuperar el grup de suport mutu durant les tardes, on els cuidadors de malalts d'Alzheimer poden reunir-se i compartir experiències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.