Els Túnels de Vallvidrera seran més barats per als vehicles menys contaminants


  • Comparteix:

Imatge del peatge dels Túnels de Vallvidrera

Imatge del peatge dels Túnels de Vallvidrera

Els vehicles de gasoil que emetin menys de 108 grams de diòxid de carboni per quilòmetre i els de benzina que n'emetin menys de 120 rebran una bonificació del 20% al peatge dels Túnels de Vallvidrera. Aquesta mesura, que s'inclou al Pla de Qualitat de l'Aire de la Generalitat, es començarà a aplicar en aquesta via a partir de gener i posteriorment s'estendrà a altres vies d'accés a Barcelona. El descompte serà acumulable al que ja s'aplica als vehicles amb tres o més ocupants.

Per beneficiar-se d'aquesta mesura els usuaris hauran de tenir un dispositiu de Via-T. Ho ha avançat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, al programa 'Els Matins' de Televisió de Catalunya i ha explicat que l'objectiu és estimular la renovació del parc d'automòbils amb la intenció que 'la mobilitat sigui més sostenible, amb menys congestió i menys emissió'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.