Demà comencen les sortides-fòrum per TorreNegra


  • Comparteix:

La Plataforma Cívica per la Defensa de Torrenegra comença demà dissabte la primera de les tres sortides per conèixer els valors més importants d'aquest espai natural. Les sortides, que s'emmarquen en la celebració del desè aniversari del naixement de la plataforma, serviran per elaborar de forma participativa un primer document de propostes sobre la protecció d'aquest espai.

Cadascuna de les sortides comptarà amb dues parts: un passeig guiat per conèixer sobre el terreny els valors més importants de Torrenegra, i un debat per convidar els participants a reflexionar sobre el valor d'aquest espai i recollir les seves idees pel futur Pla Especial de la Torrenegra. Així ho explica el portaveu de la plataforma, Kristian Herbolzheimer:

Kristian Herbolzheimer

La primera part és una sortida guiada, i la segona part, al Club Muntanyenc, és un debat per reflexionar sobre els valors més importants


L'objectiu d'aquestes sortides és encetar un debat ciutadà sobre el Pla Especial de Protecció de Torrenegra, després d'haver conegut amb els participants els aspectes més destacables d'aquest espai. Mentre aquesta primera sortida repassarà els valors històrics de Torrenegra, la segona se centrarà en els valors socials, i la tercera en el sector de Can Busquets. Segons Herbolzheimer, aquesta és la primera tasca ciutadana per elaborar el pla de protecció de Torrenegra.

Kristian Herbolzheimer

L'objectiu final és, a partir d'aquest coneixement, veure quines idees tenim tots plegats, i fer la primera tasca per redactar el Pla Especial


La sortida d'aquest dissabte començarà a la rotonda del Rotary, a les 10 del matí, mentre el debat es farà a partir de les 12 a la seu del Club Muntanyenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.