L'institut Leonardo da Vinci homenatjarà dijous al professor Carles Ferrer


  • Comparteix:

El professor Carles Ferrer mort en un accident de trànsit

El professor Carles Ferrer mort en un accident de trànsit

L'institut Leonardo da Vinci farà un homenatge al professor Carles Ferrer que va morir la setmana passada en un accident de trànsit. Ferrer havia impartit classes durant 25 anys al centre i aquest curs havia deixat l'institut per tornar a la seva ciutat de naixement, Vinaròs. L'acte serà obert a tothom i es durà a terme aquest dijous a les dues del migdia.

Alguns alumnes que havien passat per les aules de Ferrer, van fer-li una ofrena floral aquest dilluns a l'institut. L'equip docent encara està molt afectat per la pèrdua, a causa de la llarga trajectòria de Carles Ferrer a l'institut. El director del centre, Ferran Anglada, ha destacat a Cugat.cat l'empremta que el professor havia deixat al centre, tant als alumnes com al professorat.

Ferran Anglada

Era una persona molt implicada amb els seus alumnes cosa que es veu en l'ofrena que li han dedicat. El professorat encara està molt afectat.




A l'homenatge de dijous es faran parlaments de professors i d'alguns alumnes, un cant de la coral de l'institut, una llençada de globus i un minut de silenci en memòria de Carles Ferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.