La Festa de Tardor tindrà lloc el 5 i 6 de novembre


  • Comparteix:

La lectura del pregó és l'acte central de la festa

La lectura del pregó és l'acte central de la festa

La Festa de Tardor se celebrarà aquest any el primer cap de setmana de novembre, a la plaça d'Octavià. Aquest dijous, les entitats participants estan citades en assemblea a la Casa de Cultura, a les vuit del vespre, per posar en comú els acords establerts amb l'Ajuntament, decidir les característiques principals de la festa i obrir un espai web per penjar les propostes de cartell i lema. L'objectiu d'enguany és convertir la celebració en un espai real de convivència del teixit associatiu.

Les activitats programades per a dissabte segueixen la línia de l'edició anterior i són de caire cultural, tradicional i festiu. No obstant això, per a la jornada de diumenge s'han proposat algunes modificacions en el model de festa, que es començaran a concretar en l'assemblea d'aquest dijous.

Fer un circuit, encara per determinar, en funció del nombre d'entitats, i concentrar els col·lectius participants segons les temàtiques en espai propis on puguin desenvolupar les seves activitats, són algunes de les possibles novetats per a la Festa de Tardor. Altres propostes que també es debatran aquest dijous en assemblea són habilitar espais per aquelles entitats que vulguin ser-hi presents, però no vulguin fer activitats, i també per als col·lectius que només desitgin participar sense tenir paradeta.

La Comissió de la Festa de Tardor es reunirà aquest dijous a les vuit del vespre a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.