Una delegació sueca s'interessa per les polítiques socials i de gestió de l'Ajuntament


  • Comparteix:

La delegació ha visitat el Xalet Negre

La delegació ha visitat el Xalet Negre

Una delegació del districte suec de Farsta, al sud d'Estocolm, ha visitat aquest dimarts Sant Cugat amb l'objectiu de conèixer els projectes de l'Ajuntament amb matèria de gestió, polítiques socials i promoció econòmica de la ciutat. Els membres del Consell de Districte de la localitat sueca s'han interessat pel Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica (PACTE) i per les accions del consistori en l'àmbit del lideratge.

Un grup de 19 directius ha visitat la nostra ciutat motivats en conèixer els projectes que tira endavant el consistori en els àmbits de gestió i promoció econòmica del municipi.

La delegació, però, s'ha mostrat especialment interessada en les polítiques socials de l'Ajuntament i és per això que la visita ha fet parada al Xalet Negre. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha explicat que el Xalet Negre ha permès intercanviar impressions amb els suecs sobre l'atenció a la tercera edat i, en especial, la gent gran nouvinguda.

Susanna Pellicer

Aquest és un dels reptes que tindrem en el futur: integrar la gent gran nouvinguda.



Durant la seva estada a Sant Cugat, la delegació sueca també s'ha entrevistat amb el tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, i la regidora Sílvia Cazorla. El districte de Farsta, un dels 14 que hi ha a Estocolm, té 51.000 habitants i un territori que combina zones residencials, grans àrees plurifamiliars i zones verdes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.