Trobada de representants de les ciutats participants del projecte '3-E Houses'


  • Comparteix:

Benet Cortada és una de les promocions amb aquest sistema

Benet Cortada és una de les promocions amb aquest sistema

Representants de les quatre ciutats implicades en el projecte de reducció de consum energètic a les llars '3-E Houses' s'han reunit a Sant Cugat per seguir-ne el desenvolupament. La delegació ha visitat aquest dimarts les dues promocions de Promusa que incorporen sistemes tecnològics que registren el consum energètic de la llar. A més de la nostra ciutat, Leipzig, Bristol i Sofia col·laboren en aquesta proposta que a Sant Cugat va començar el 2010 en col·laboració amb Gas Natural Fenosa i Indra.

'3-E Houses' és un programa pilot que pretén reduir un 20% el consum energètic de les llars amb l'aplicació de les noves tecnologies. El projecte, impulsat des de la Unió Europea, instal·la als habitatges sistemes que mesuren el consum de manera que amb la informació obtinguda dia a dia l'usuari pot establir noves pautes per reduir costos. El projecte és fruit de la col·laboració de l'Ajuntament amb les empreses Gas Natural Fenosa i Indra.

Les promocions de Benet Cortada-Josep Serrabogunyà i de l'avinguda de la Clota són els edificis que ja incorporen aquest sistema. En total són 118 pisos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.