La sala multiconfessional del tanatori entrarà en funcionament el mes vinent


Temes relacionats

El tanatori comptarà amb una sala multiconfessional a l'abril (21/jul/10)


  • Comparteix:

El tanatori municipal ampliarà les seves instal·lacions i la seva oferta amb la posada en marxa de la nova sala multiconfessional a partir de l'octubre. Els treballs d'ampliació ja estan acabats i només falta la col·locació del mobiliari i un sistema audiovisual perquè la sala, amb capacitat per més de 200 persones, comenci a acollir cerimònies. El cost de l'actuació, valorada en mig milió d'euros, l'ha assumit la companyia funerària Montserrat Truyols, concessionària del servei.

El nou espai consta de 400 metres quadrats i està construït amb materials que filtren la llum exterior de tal manera que la llum interior evoluciona en funció de la claror del dia.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha visitat les instal·lacions aquest divendres i ha afirmat que aquest equipament era necessari.

Mercè Conesa

Clia fer aquesta millora per poder oferir cerimònies de tot tipus. Constava dins el pla d'equipaments.




El responsable de la companyia concessionària, Francesc Fernández, enumera alguns dels serveis que incorpora aquesta sala.

Francesc Fernández

S'hi podran fer tot tipus de cerimònia. Hi haurà sistema audiovisual i serà més còmode per les famílies.




L'empresa Montserrat Truyols és l'encarregada de gestionar el servei a canvi del pagament d'un cànon anual a l'Ajuntament.

La proposta de nova sala multiconfessional va rebre el suport de tots els grups el mandat passat. Quatre anys abans, ICV-EUiA va ser la primera força en fer la proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.