L'Ateneu i l'Ajuntament, en converses per a una possible concertació de serveis


  • Comparteix:

Exterior de l'Ateneu

Exterior de l'Ateneu

L'Ateneu i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament han iniciat converses per una possible concertació de serveis a través de l'entitat. El diàleg també busca evitar la duplicitat de propostes que ara es dóna entre algunes activitats municipals i les que ofereix l'entitat. El responsable de Relacions Institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha garantit en una entrevista a Cugat.cat la viabilitat econòmica de l'entitat tot i que creu necessari aquest acord.

Les converses segueixen diversos objectius. D'una banda, la concertació de serveis eliminaria la duplicitat d'algunes propostes organitzades des de l'administració i des de l'associació. Així ho ha explicat Toni Tamon.

Toni Ramon

Estem treballant per intentar concertar serveis que l'Ajuntament també ofereix. Seria molt més econòmic per a la ciutat.


I d'altra banda, en cas d'arribar a un acord, l'Ateneu rebria suport econòmic per continuar amb la seva oferta. Escoltem Toni Ramon.

Toni Ramon

Tenim Ateneu per anys però necessitem una petita empenta.


Durant l'entrevista, Toni Ramon també ha destacat la bona voluntat del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.