Sant Cugat és la segona ciutat del país en recollida de roba per a Humana


  • Comparteix:

Cristina Paraira ha rebut el premi de mans d'Elisabeth Molinar. Font: Localpress

Cristina Paraira ha rebut el premi de mans d'Elisabeth Molinar. Font: Localpress

Sant Cugat va ser l'any passat la segona ciutat de Catalunya on l'ONG Humana va recollir més roba usada. Concretament, es van aconseguir 143 tones entre els 38 contenidors repartits per tot el municipi. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha rebut un reconeixement de l'ONG en agraïment de l'esforç de la ciutadania santcugatenca.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha estat l'encarregada de recollir aquest premi de mans de la directora general d'Humana, Elisabeth Molinar. Paraira ha recordat la importància de reutilitzar la roba vella.



Cristina Paraira

Havíem de prendren una decisió sobre què fer amb el residu de la roba. Volíem facilitar que els ciutadans se'n desfessin en el contenedor adequat.




A més del volum recollit per Humana, Sant Cugat també compta amb 32 contenidors del projecte Roba Amiga, que durant l'any passat va recollir 176 tones de roba vella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.