Primera aturada a Renfe sense incidents destacats


  • Comparteix:

Les aturades afectaran la línia R8

Les aturades afectaran la línia R8

La primera aturada de Renfe programada per aquest dijous ha acabat sense incidents, segons han confirmat la companyia i el sindicat convocant, CCOO, a Cugat.cat. La jornada, que ha afectat la línia R8 amb parada a la ciutat, estava programada d'onze del matí a tres de la tarda i ha tingut un seguiment del 70% dels treballadors. Durant aquestes quatre hores, s'han complert els serveis mínims decretats, que estableixen que durant les hores puntes circularan el 75% dels trens. Des de les sis de la tarda i fins les deu de la nit hi ha convocada una segona aturada per avui.

Es tracta de la segona jornada de protestes d'aquesta setmana, després que dilluns el funcionament s'aturés durant dues hores al matí i dues més al vespre. Segons va comunicar CCOO aquest dilluns, un 60% dels treballadors de l'ens estatal van seguir la vaga que també es va desenvolupar sense incidents.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.