CCOO troba paradoxal que Mútua Terrassa vulgui gestionar els CAP quan està pendent d'un ERO


Temes relacionats

Tots els partits consideren negatiu que Mútua Terrassa sigui l'única opció per gestionar els CAP (27/set/11)

Mútua Terrassa, únic operador que es presenta per a la gestió dels CAP (27/set/11)


  • Comparteix:

Vista exterior del CAP de Valldoreix

Vista exterior del CAP de Valldoreix

El delegat sindical de Comissions Obreres (CCOO) de Mútua Terrassa troba paradoxal que l'empresa vulgui presentar-se al concurs per gestionar els tres Centres d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat, inclòs el tercer CAP. Joan Carles Delgado assegura que l'operador sanitari és solvent, però considera que no té sentit participar en el concurs de gestió perquè té pendent un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO).

El sindicat reconeix que poder optar a un concurs públic sempre és positiu per a una empresa, però que el cas de Mútua Terrassa és complicat perquè es troba enmig d'un ERO. Delgado explica que no entén la iniciativa de l'empresa egarenca.

Joan Carles Delgado

No entenem que un dels CAP de Sant Cugat hagi estat tancat durant l'agost i ara s'opti per portar la gestió d'un tercer CAP.


Malgrat això, Delgado reconeix que si l'empresa aconsegueix la concessió es generaran més llocs de treball. Pel que fa a la inauguració del tercer CAP, el delegat sindical considera que és un fet molt positiu perquè es donaria molta més cobertura a les necessitats de la ciutadania i l'equipament quedaria en mans d'una empresa gran i consolidada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mutua de Terrassa es un problema para los habitantes del Valles Occidental, desde hace mas de 100 años controla la sanidad en nuestra comarca, se ha ido enriquecuendo, ha adquirido edificios, si ahora tiene dificultades economicas, ese es su problema, los pacientes clientes de Mutua de Terrassa, queremos que termine su monopolio sanitario. Mutua fue la administradora de la seguridad social durante la dictadura, lo sigue sieno en esta mal llamada democracia, muchos estamos en desacuerdo con su gestion, pero los politicos no tienen en cuenta lo que decimos.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 28/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.