Deysi Tattoo, a la Convenció Internacional del Tatuatge de Barcelona


  • Comparteix:

La botiga santcugatenca participa amb artistes d'àmbit internacional

La botiga santcugatenca participa amb artistes d'àmbit internacional

La botiga santcugatenca de tatuatges Deysi Tattoo participa, des d'aquest divendres i fins diumenge, a la 14a Convenció Internacional del Tatuatge de Barcelona, que se celebra a La Farga de l'Hospitalet de Llobregat. L'objectiu de la botiga és mostrar l'art del tatuatge en el seu estand.

Deysi Tattoo participa a la Convenció amb més de 150 artistes, entre els quals hi ha representants del tatuatge de diversos països. Alguns dels artistes convidats són la japonesa Hiroshio i l'americà Todd Noble.

El tatuador santcugatenc i propietari de la botiga, Miguel Ángel Sánchez, conegut artísticament com a Deysi, ha estat reconegut amb diversos guardons. L'últim, el premi al millor tatuatge de la convenció internacional de l'especialitat, que es va celebrar el 2008 a Gijón. Sánchez va rebre el premi en ser escollit entre més d'un centenar de tatuadors de tot el món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.