El Fora Estocs converteix el centre en una gran botiga


  • Comparteix:

Els santcugatencs han omplert l'eix de vianants aquest dissabte per aprofitar una nova edició del Fora Estocs, que l'organització considera una de les més nombroses en assistència de públic i participació de comerços. Els botiguers han tret el seu gènere al carrer, n'han abaixat el preu per buidar les botigues abans de començar la nova temporada i s'han mostrat satisfets per la resposta ciutadana. Com ja és habitual, la roba i els complements han estat els protagonistes de la jornada, que també ha estat una oportunitat per als nous establiments de donar-se a conèixer.

Aquest any i excepcionalment, els comerços del centre han sortit al carrer fins a tres vegades, pel Sant Cugat Actiu, per la Festa Major i ara pel Fora Estocs. Tot i aquesta triple aposta, l'assistència de santcugatencs s'ha mantingut i, sense tenir xifres concretes, l'organització creu que fins i tot ha augmentat.

El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, explica per què.

Lluís Galvany

Animem a la gent a sortir, els oferim productes i s'ho passen bé. A més ha fet bon temps i hi ha varietat d'oferta. Tot plegat, val la pena.



Els santcugatencs han aprofitat la jornada per comprar els darrers articles de la temporada d'estiu a preus molt rebaixats i han explicat que d'aquesta manera tothom hi guanya.

Santcugatencs

Gaudeixes de la passejada i a més pots comprar. / Pots comprar coses que ja tenies vistes per menys diners. / És interessant per a les famílies, i per a l'empresariat





A més de roba, els vianants han pogut comprar productes per a la llar i material escolar, entre d'altres, i gaudir dels tasts que ofereixen les botigues d'alimentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.