Presó provisional per al conductor de l'atropellament mortal, que no té carnet


Temes relacionats

Sant Cugat acomiada la menor atropellada aquest cap de setmana ( 4/oct/11)

Mor una menor santcugatenca en ser atropellada davant les carpes ( 1/oct/11)


  • Comparteix:

Lloc dels fets

Lloc dels fets

Un jutge de Rubí ha ordenat l'ingrés a presó sense fiança del conductor, veí de Sant Cugat, acusat d'atropellar mortalment una menor santcugatenca el cap de setmana passat. El jutge imputa l'acusat un delicte d'homicidi i l'acusa també per conduir sense carnet i per fugir del lloc dels fets sense auxiliar la víctima. L'altre ocupant del vehicle està en llibertat, però té l'obligació de comparèixer cada 15 dies als jutjats.

Segons les primeres investigacions dels Mossos d'Esquadra, l'atropellament es va produir en el marc d'una baralla a l'exterior de la discoteca ubicada a la carretera de Rubí, a la qual haurien participat tant les víctimes com els dos detinguts, que es van donar a la fuga després dels fets. Tot i això, el cos policial va detenir dues persones com a presumptes autores, una d'elles veïna de Sant Cugat. La policia manté oberta la investigació.

Aquest dimarts els detinguts han comparegut davant del jutge, que ha decretat presó provisional per al conductor, Kelvin J.C., de 20 anys i veí de Sant Cugat. El jutge imputa al conductor un delicte d'homicidi i l'acusa també per conduir sense carnet i per haver fugit del lloc sense socórrer la víctima. El copilot del vehicle està en llibertat, però té l'obligació de comparèixer cada quinze dies als jutjats.

D'altra banda, el santcugatenc ferit en l'atropellament, ingressat al Parc Taulí de Sabadell, va ser donat d'alta el mateix dissabte a la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.