54.880 santcugatencs podran votar a les eleccions del 20-N


  • Comparteix:

Els cens es va tancar el 30 de juny

Els cens es va tancar el 30 de juny

Prop de 55.000 santcugatencs podran exercir el seu dret a vot a les properes eleccions espanyoles. Tres col·legis electorals canvien la seva ubicació respecte els darrers comicis, una modificació que afecta 4.723 electors. El vot per correu ja es pot sol·licitar a les oficines de tot l'Estat espanyol fins al 10 de novembre.

Sant Cugat comptarà amb 26 col·legis electorals, un menys que en les eleccions municipals del maig, però n'hi ha tres que canviaran d'ubicació. Els electors que als últims comicis van votar a l'escola bressol Cavall Fort ho faran a l'escola Gerbert d'Orlhac, mentre que els que van acudir al Jutjat de Pau s'hauran de desplaçar fins el PAV3. Per últim, els electors procedents de la zona sud de la Floresta votaran al Casino.

El cens es pot consultar a la web municipal, Santcugat.cat, trucant al 010 i també per sms, enviant un missatge al 215588 amb la paraula CENS seguit d'un espai i el NIF de l'elector. La composició del cens només inclou els ciutadans espanyols resident a l'Estat espanyol. Els residents a l'estranger que vulguin exercir el seu dret a vot hauran d'enviar una sol·licitud, a través d'un imprès oficial, a la corresponent delegació provincial del cens electoral abans del 22 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.