Detinguts dos lladres per robatoris a immobles de Sant Cugat


  • Comparteix:

Mossos d'Esquadra a la ciutat

Mossos d'Esquadra a la ciutat

Mossos d'Esquadra ha detingut dos veïns de l'Hospitalet del Llobregat per presumpta pertinença a una banda que hauria comès robatoris amb força a diversos domicilis, entre ells dos a Sant Cugat. La desarticulació de la banda es va iniciar gràcies a la col·laboració d'un veí de Mira-sol.

El veí va observar, al seu carrer, dos individus amb actitud sospitosa i un tercer que esperava en un vehicle. Aquest ciutadà va informar a Mossos i els va facilitar la numeració de la placa de matrícula.

Segons Mossos, aquests individus actuaven, presumptament, sempre en horari diürn mentre els propietaris no eren als seus domicilis i utilitzaven un mateix 'modus operandi'. Accedien a la planta baixa i forçaven una finestra. Mentrestant, dos d'ells entraven a l'interior i un tercer individu feia tasques de vigilància en un vehicle preparat per a la fugida.

Els detinguts van passar a disposició judicial el 25 de setembre i el jutge en va decretar llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta per detenir a la resta del grup i no es descarta relacionar els detinguts amb altres fets de la mateixa tipologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.