Un curs d'EsadeCreapolis dóna les claus per superar l'estrès


  • Comparteix:

Un moment de la lliçó impartida a EsadeCreapolis

Un moment de la lliçó impartida a EsadeCreapolis

Dominar l'estrès per aconseguir una major eficiència professional. Aquesta és la recepta que s'ha donat a la xerrada inaugural d'un cicle de cinc sessions de sofrologia que s'imparteixen a EsadeCreapolis. El curs, que té l'objectiu de buscar l'equilibri entre cos i ment per lluitar contra l'estrès a la feina, podria tenir continuïtat al gener si la iniciativa té bona acceptació.

L'economista Gilles Dallest ha explicat aquestes tècniques aquest dijous a EsadeCreapolis. Dallest no s'havia interessat mai per la psicologia fins que fa uns anys, arran d'observar els efectes socials de l'estrès a la feina i a casa, va endinsar-se en el món de la sofrologia. Es tracta d'una disciplina creada als anys 60 pel neuròleg i psiquiatram colombià Alfonso Caycedo, que busca un equilibri entre cos i ment per afrontar problemes de salut.

De formació empresarial, Gilles, va començar a aplicar aquests coneixements al món de l'empresa.

Gilles Dallest

Vaig intentar trobar una manera de fer esport mental, un 'footing de la consciència'. Això passa a través de tècniques de relaxació, concentració i imaginació.



Aquest és el tema del curs de sofrologia que s'ha encetat a EsadeCreapolis. El curs s'impartirà en cinc sessions fins al novembre i està enfocat a un públic molt divers dins el món de l'empresa. Ho explica Gilles Dallest.

Gilles Dallest

Farem cinc sessions dedicades a tècniques pràctiques de gestió de l'estrès. Si funciona, seguirem endavant.




Les lliçons combinaran una part teòrica sobre l'estrès i una part pràctica, amb exercicis. Aquest curs és l'estadi inicial d'un taller més llarg que podria iniciar-se al mes de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.