Sant Cugat, seu avui d'una festa a favor de la salut visual de persones discapacitades


  • Comparteix:

La festa benèfica té lloc avui

La festa benèfica té lloc avui

La sala El Siglo acull aquest dissabte una festa benèfica per finançar 800 revisions oculars a persones amb discapacitat, en el marc del Dia Mundial de la Visió. Els reconeixements visuals s'han portat a terme aquesta setmana, a la festa a l'Institut de Microcirurgia Ocular de Barcelona (IMO), entitat organitzadora de la iniciativa juntament amb l'associació Abre sus ojos.

L'associació espera que d'aquí a un any se'n puguin fer més revisions oculars. Abre sus ojos és una entitat d'àmbit estatal, sense ànim de lucre, que organitza diferents esdeveniments per recollir finançament per poder fer revisions a persones amb algun tipus de discapacitat. Un centenar de voluntaris han fet aquests dies les revisions de les 800 persones.

Una de les voluntàries d'Abre sus ojos i presidenta de la Societat Espanyola de Baixa Visió, la valldoreixenca Carol Camino, ha explicat que aquestes iniciatives tenen molt èxit de participació.

Carol Camino

Quan vam anunciar aquestes revisions s'hi van apuntar 2.000 persones.


A la festa benèfica es projectaran imatges i es donarà informació sobre els reconeixements, i finalment hi actuaran diferents discjòqueis. La jornada festiva començarà cap a les onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.