Sant Cugat celebra fins diumenge la Setmana de la Gent Gran


  • Comparteix:

L'alcalde ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a una setmana d'activitats.

L'alcalde ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a una setmana d'activitats.

El Casal de la Gent Gran ha donat el tret de sortida a la Dotzena Setmana de la Gent Gran, que se celebrarà fins diumenge. Els organitzadors, que han destacat el suport rebut per l'Ajuntament durant aquests anys, han preparat un ampli ventall d'activitats adreçades als 2.000 usuaris del Casal Santa Rosa.

Com cada any, l'alcalde Lluís Recoder ha estat l'encarregat d'inaugurar la Setmana de la Gent Gran. Un campionat de petanca a les pistes poliesportives de Sant Francesc han obert el programa integrat per una desena d'activitats.

La presidenta del Casal de la Gent Gran, Roser Asenció, i el vicepresident, Víctor Martínez, han remarcat el recolzament brindat fins ara per l'administració:

Roser Asencio i Víctor Martínez

L'Ajuntament ens ha ajudat molt, i la Generalitat no ens ha arreglat una persiana


L'alcalde, acompanyat pel regidor de Relacions Institucionals, Jaume Tubau, han assistit a l'acte inaugural d'aquesta festa que finalitzarà diumenge amb el tradicional ball de cloenda. Lluís Recoder ha valorat l'entusiasme dels avis en iniciatives d'aquest tipus:

Lluís Recoder

Fa goig com aquests avis s'impliquen en les activitats


El programa està farcit com campionats de dòmino, parxís i teatre. A més, les propostes es completen amb l'exposició dels treballs del grup de manualitat del casal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.