Partal (Vilaweb): 'Cugat.cat és un model de referència'


  • Comparteix:

Vicent Partal, director de Vilaweb. / Font: Vilaweb

Vicent Partal, director de Vilaweb. / Font: Vilaweb

El director de Vilaweb, Vicent Partal, posa com a exemple de model comunicatiu la plataforma multimèdia Cugat.cat. En una entrevista al programa 'Diacrònics', Partal ha elogiat la sostenibilitat i l'eficàcia de Cugat.cat com a mitjà local que ofereix informació a través de diversos formats.

El periodista valencià ha assegurat durant l'entrevista que Cugat.cat és un model 'sensat' i sobretot un 'encert', ja que aposta per una plataforma que posa a l'abast dels santcugatencs els continguts a través de diversos formats.

Partal ha defensat que es tracta d'un model 'sostenible' i de referència.

Vicent Partal

És un model sostenible i raonable. Copenhagen no té televisió local i al Principat hi ha models que no són sostenibles. És un projecte sensat i eficaç.


Cugat.cat és el mitjà local digital en català més llegit a internet i compta amb més de 31.000 usuaris únics, segons dades de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). Disposa dels canals Cugat diari, Cugat tv i la Ràdio de Sant Cugat. A més, en les darreres temporades, el mitjà multimèdia s'ha obert a nous formats i té presència a les xarxes socials Facebook i Twitter i emet la seva televisió online a través de la petita pantalla gràcies als descodificadors INOUT TV. Els seus continguts també estan adaptats i són visibles a través dels telèfons intel·ligents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.