La Festa de Tardor amplia el termini d'inscripció de les entitats


  • Comparteix:

La Festa de la Tardor tindrà lloc el primer cap de setmana de novembre

La Festa de la Tardor tindrà lloc el primer cap de setmana de novembre

La Festa de Tardor compta, de moment, amb la participació de 57 entitats, un 18,5% menys que l'any passat. La comissió de la Festa de Tardor, que se celebra el primer cap de setmana de novembre, ha decidit ampliar el termini d'inscripció dels col·lectius fins aquest divendres.

Al llarg de dos dies, la ciutat es convertirà en el marc d'actuació de les 57 entitats que enguany conformen la fira de la Festa de Tardor. Una xifra que suposa un 18,5% menys de participació per part de les entitats que l'any passat. Tot i que les inscripcions estan tancades des d'aquest dilluns, la comissió organitzadora ha decidit ampliar el període d'inscripcions fins aquest divendres.

La mostra del teixit associatiu de Sant Cugat ofereix enguany un ventall molt ampli d'activitats, que engloben des de concursos, a consells de salut sobre com detectar ictus o infarts, concerts, activitats tradicionals i teatre al carrer, entre d'altres. Així ho explica el membre de la comissió de la Festa de Tardor, Ferran Casanovas.

Ferran Casanovas

Hem rebut una gran varietat de propostes. Concursos, consells de salut, concurs de gossos d'assistència i molt més.



El lema d'enguany, 'En temps de crisi: acció, associació i solidaritat', ha estat escollit per votació ciutadana a través de les xarxes socials. Precisament, la participació és un dels aspectes claus d'aquesta celebració, que pretén reafirmar el teixit associatiu de la ciutat a través d'eines de comunicació 2.0.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.