Les queixes sobre seguretat ciutadana, a la memòria del Síndic de Greuges


  • Comparteix:

Cossos de la Policia Local

Cossos de la Policia Local

Les queixes sobre seguretat ciutadana continuen sent les més rebudes per part del Síndic de Greuges de la ciutat, Jaume Clavell, tot i que han disminuït considerablement aquest any. Així ho ha afirmat en una entrevista a Cugat.cat, on ha subratllat que 39 de les 192 queixes que es presentaran aquest dilluns en la seva memòria anual estan relacionades amb aquest tema. També les hores de recollida d'escombraries a la ciutat ocupen part de les queixes ciutadanes. Mira l'entrevista a Cugat tv

Clavell ha recordat, però, que la majoria de síndics d'arreu del país reben majoritariament queixes relacionades amb la seguretat ciutadana. No obstant això, ha assegurat que la dada ha canviat substancialment i, enguany, han disminuït els greuges sobre Policia Local i altres cossos de seguretat.

Jaume Clavell

Sembla que de 192 queixes que presento 39, la majoria, són sobre seguretat ciutadana. Però ha disminuït bastant.


Tot i així, ha subratllat que encara hi ha molta a feina a fer per aconseguir una bona policia de proximitat.

També ha destacat les hores de recollida d'escombreries com una altra queixa recorrent a Sant Cugat, però ha demanat a la nova concessionària del servei, l'empresa Valoriza, comenci a fer aquests serveis a hores 'més raonables'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.