Pedro Fontana, nou president d'EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Fontana també és president de la Fundació Esade

Fontana també és president de la Fundació Esade

Pedro Fontana, l'actual president de la Fundació Esade, serà el nou president de l'espai EsadeCreapolis. Fontana pren possessió del càrrec amb l'objectiu de potenciar la part més internacional del campus, especialment en l'àmbit de la innovació i suport als emprenedors. L'empresari Alfredo Bassal ocuparà el càrrec de vicepresident.

Durant els seus dos primers anys d'activitat, el recinte ha assolit el 66% d'ocupació i prop de 170 empreses s'hi han instal·lat. En l'àmbit de la innovació, al llarg de l'any passat es van organitzar 144 activitats en què van participar més de 5.000 persones. Un dels últims projectes del campus és el de KIC InnoEnergy, una iniciativa destinada a donar suport als emprenedors europeus que iniciïn activitats relacionades amb l'àmbit de l'energia.

EsadeCreapolis acull enguany 1.500 alumnes entre tota la seva oferta educativa. Un 40% d'aquests estudiants són estrangers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.