FGC considera 'suficient' la seguretat als trens


  • Comparteix:

FGC té 6 estacions a la ciutat

FGC té 6 estacions a la ciutat

Les situacions d'inseguretat als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) són molt menors en nombre i intensitat respecte les viscudes al carrer o a altres serveis de transport públic. Així ho ha assegurat el director de FGC Operadora, Oriol Juncadella, que ha dit que els dispositius de seguretat són suficients, tot i destacar la necessitat de conscienciar la població per tal que preservi l'espai dels trens com si fos una via pública.

Juncadella ha explicat a Cugat.cat que el problema principal dels FGC és l'incivisme i no pas els robatoris o els delictes de violència, tot i assegurar que el nivell de frau a l'hora de pagar els bitllets és molt baix, del 0,2%. El director de FGC Operativa ha afegit que tot allò que passa dins els trens és enregistrat en temps real per càmeres de seguretat, i ha emfatitzat que els infractors acaben sent castigats.

Oriol Juncadella

Als FGC qui la fa la paga. Tard o d'hora, són posats a disposició de la justícia.





Juncadella ha reconegut, però, que el moment de major risc té lloc els cap de setmana a la nit, i ha remarcat que cal dotar de major presència policial els entorns de les discoteques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.