Corner4 estrena un gimnàs obert a tothom a EsadeCreapolis


  • Comparteix:

Sant Cugat ja compta amb un nou espai esportiu, ubicat a EsadeCreapolis. El grup Corner 4 ha inaugurat oficialment les seves instal·lacions aquest dijous, amb l'objectiu de ser un dels poliesportius de referència per a tots els santcugatencs. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha destacat la necessitat que Sant Cugat aculli noves zones esportives.

L'espai compta amb una zona d'entrenament cardiovascular, una zona per a entrenament isotònic, una altra per a entrenament funcional i un espai per a fer pes lliure. També hi ha plataformes de vibració mecàniques i activitats dirigides.

El director general de Corner 4, Ignacio Barbancho, ha destacat la bona ubicació de la instal·lació esportiva, ubicada al peu del parc natural de Collserola i ha explicat que Sant Cugat és una ciutat atractiva per situar un gimnàs d'aquestes característiques, pel seu nivell econòmic i per la poca saturació d'espais esportius a la zona. A més, ha recordat que, tot i estar situat a EsadeCreapolis, l'espai està obert a tothom.

Ignacio Barbancho

Ens ubiquem al campus perquè el local va sorgir aquí. Però convidem tota la gent de Sant Cugat a venir.





El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha assistit a la inauguració oficial, que ha tingut lloc aquest dijous. Tizón ha reconegut la necessitat que s'instal·lin espais esportius d'aquest tipus a la ciutat.

Xavier Tizón

És un espai concebut per fer pràctiques esportives avançades. Esperem que es quedin molt de temps amb nosaltres, perquè ens fa falta.





Les instal·lacions estan obertes des del primer dimarts d'octubre. Actualment, el gimnàs compta amb un preu promocional de 45 euros al mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.