Més de 900 incrits en els cursos de l'Ateneu aquest trimestre


  • Comparteix:

Amb aquesta pancarta l'Ateneu ha agraït la participació

Amb aquesta pancarta l'Ateneu ha agraït la participació

Més de 900 alumnes s'han inscrit aquest trimestre en els cursos i tallers que organitza l'Ateneu Santcugatenc. De les 139 activitats que ha preparat l'entitat, el ioga per a mares i nadons, la gimnàstica hipopressiva, el claqué i la capoeria, són alguns dels cursos que han obtingut més acollida entre els santcugatencs.

L'Ateneu ha iniciat el primer trimestre del curs amb un nou rècord d'inscripcions en els seus cursos i tallers. El responsable de Relacions Institucionals de l'entitat, Toni Ramon, ha atribuït l'èxit al bon treball i també a la varietat de l'oferta per aquest trimestre. A més, ha afegit que la nova proposta del trimestre de fer una jornada de portes obertes per conèixer els cursos ha servit per convèncer alguns usuaris, ja que van poder provar les activitats de primera mà.

Toni Ramon

Aquest any hem fet un pas més enllà amb la jornada de portes obertes. Van servir per conèixer de primera mà les activitats.




D'altra banda, ha comentat que les novetats com el ioga per a mares i nadons, la gimnàstica hipopressiva, el claquè i els balls llatins han ocupat la majoria de places.

Toni Ramon

Les novetats d'aquest any com el ioga per nadons, la gimnàstica hipopressiva, el claquè i els balls llatins han tingut molt bona acollida.








L'Ateneu santcugatenc està ubicat a la plaça de Pep Ventura, número 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.