HP supera els 2.000 participants en el 'Charity Day'


  • Comparteix:

L'empresa Hewlett-Packard (HP), amb seu a la ciutat, ha superat la xifra de 2.000 participants en el 'Charity Day' d'enguany, celebrat aquest dissabte. Aquesta jornada solidària, que ja porta sis edicions, permet als treballadors portar familiars i amics per gaudir d'un dia diferent i recaptar fons amb finalitats benèfiques. La proposta compta amb diverses activitats com els tallers de risoteràpia, bio-dansa i jocs per a nens, a més de la tradicional marató.

La novetat del 'Charity Day' d'enguany és que totes les activitats de la jornada han estat organitzades per ONG's i centres especials de treball. Per tant, la jornada té un doble objectiu: obrir les portes de l'empresa als familiars i amics i recaptar fons amb finalitats benèfiques, que aquest any es destinaran a les organitzacions Selfa Món i El somriure d'un nen.

Així ho ha explicat la directora de Comunicacions i Relacions Públiques d'HP, Eva Blanco.

Eva Blanco

Familiars i amics poden conèixer les instal·lacions i a més, contribuir a una causa solidària. Els fons es donaran a Selfa Mon i a El somriure d'un nen.


La jornada ha comptat amb activitats com ara la cursa d'orientació adreçada a tota la família, on han participat més de 200 persones. A més, també s'han realitzat tallers de risoteràpia, bio-dansa i jocs per a nens. Una jornada que treballadors i familiars han considerat molt especial.

Treballadors i Familiars

Un gest solidari./ Un dia molt bonic per ajudar/ Això és possible gràcies als treballadors./ La meva filla està molt contenta de portar als pares.






La tradicional marató ha comptat amb la presència del periodista esportiu Sergio Sauca, que ha donat el tret de sortida a la carrera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.