El Casal d'Avis de Mira-sol celebra el seu 18è aniversari sense perdre els objetius inicials


  • Comparteix:

Assistents al Casal d'Avis

Assistents al Casal d'Avis

El Casal d'Avis de Mira-sol s'ha omplert aquest dissabte en motiu de la celebració del seu 18è aniversari. La jornada ha començat amb un dinar de germanor que ha reunit més d'un centenar de persones. La tarda ha estat dedicada al teatre amb l'obra 'Canción del verano y otras' i un refrigeri per als assistents, una vegada ha acabat el xou. L'aniversari ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor de Serveis Socials, Raül Grangé.

Amb un dinar de germanor al restaurant La Bolera de Sant Cugat ha començat la celebració dels 18 anys del Casal d'Avis de Mira-sol. Prop de 130 persones s'han reunit per compartir aquesta celebració, que també ha comptat amb la regidora de comunicació, Joana Barbany, i el regidor de Serveis Socials, Raül Grangé. La tarda ha estat dedicada al divertiment dels assistents amb el xou 'Canción de verano y otras'.

Tot i que encara no hi ha projectes concretats per aquest any, el president de l'entitat, Juan Muerte, ha assegurat que el Casal continuarà treballant en la mateixa línia.

Juan Muerte

Les perspectives seran les mateixes que aquest any. Encara no sabem com anirà però pijtor segur que no. La gent gran volem gaudir de la vida.


Aquesta jornada de celebració també ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, qui ha reiterat el suport econòmic de l'Ajuntament a l'entitat. Segons Conesa, els casals d'avis serveixen d'ajuda per conèixer més de la ciutat.

Mercè Conesa

A través dels casals aconseguim saber que està passant a la ciutat. Des de l'Ajuntament mantindrem el suport.







La jornada ha finalitzat amb un refrigeri per a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.