Cugat.cat ja té un miler de seguidors a Twitter


  • Comparteix:

Cugat.cat a Twitter

Cugat.cat a Twitter

Cugat.cat ja té més d'un miler de seguidors a Twitter i ha superat les 11.000 piulades. Des de la seva incursió a les xarxes socials, el mitjà multimèdia ha fet arribar tots els seus continguts en els diversos formats, apostant per la informació minut a minut, instantània i disponible des de qualsevol emplaçament. A més dels seguidors de Twitter, Cugat.cat també compta amb més de 1.650 amistats a Facebook i més de 700 inscrits al butlletí electrònic que diàriament envia.

Més d'un miler seguidors i gairebé 11.000 piulades són el reflex de l'aposta de Cugat.cat per les xarxes socials i la informació a l'abast de tothom. Cugat.cat s'ha fet valer de les eines digitals per obrir l'accés a l'informació des de la seva conversió d'una ràdio local a un mitjà multiplataforma i digital.

Cugat.cat és el mitjà local digital en català més llegit a internet i compta amb més de 31.000 usuaris únics, segons dades de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). Disposa dels canals Cugat diari, Cugat tv i la Ràdio de Sant Cugat. A més, en les darreres temporades, el mitjà multimèdia s'ha obert a nous formats i té presència a les xarxes socials Facebook, Twitter i Myspace i emet la seva televisió online a través de la petita pantalla gràcies als descodificadors INOUT TV. Els seus continguts també estan adaptats i són visibles a través dels telèfons intel·ligents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.