Talls de trànsit nocturns a partir de la setmana vinent per les obres del pont de can Rabella


Temes relacionats

Els carrers de Vallseca i Josep Irla es tallaran al trànsit per les obres del pont de Can Rabella (11/jul/11)

Canvis de trànsit per les obres de construcció del pont de can Rabella (27/abr/11)


  • Comparteix:

Obres a la zona

Obres a la zona

Les obres del pont de Can Rabella obligaran a fer talls de trànsit nocturns a la rotonda dels carrers Vallseca i Josep Irla de dilluns a dijous de la setmana vinent. Els talls es faran entre les onze de la nit i les sis del matí per motius de seguretat ferroviària. Les obres consisteixen a col·locar les bigues que conformaran el pont de Can Rabella.

Es preveu que aquest tall tingui una mínima incidència en el trànsit, ja que durant les hores restants del dia es permetrà el pas de vehicles per aquesta rotonda tal com funciona actualment: des del carrer Vallseca en direcció a Josep Irla. D'aquesta manera, no caldrà modificar el pas de la línia ferroviària per aquest punt de la ciutat.

Les obres consistiran a col·locar les bigues que conformaran el pont de Can Rabella que, passant per sobre les vies de tren dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), connectarà el barri de Can Mates i Mira-sol.

Mentre durin les obres s'instal·larà una grua de grans dimensions i un grup electrògen i, per aquest motiu, es podrien produir molèsties de soroll als veïns. L'Ajuntament informarà d'aquestes obres per carta als veïns de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.