Un centenar de santcugatencs s'aplega per celebrar el 50è aniversari d'Amnistia Internacional


  • Comparteix:

Actuació del duet Anna Català i Josep Maria Merseguer

Actuació del duet Anna Català i Josep Maria Merseguer

Un centenar de persones s'han apropat aquets divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix per celebrar amb Amnistia Internacional Cerdanyola-Sant Cugat el 50è aniversari de l'organització internacional. L'acte festiu ha començat amb un discurs de l'actriu Sílvia Munt i ha comptat amb diferents actuacions com ara el duet d'Anna Català i Josep Maria Merseguer.

L'acte, presentat per l'actriu i directora de cinema Sílvia Munt i pel locutor de Cugat.cat Joan Vallvé, ha aplegat un centenar de persones i ha servit de recull d'activitats que s'han organitzat des d'Amnistia Internacional Cerdanyola-Sant Cugat.

La membre santcugatenca de l'organització Montse Garriga ha valorat aquests 50 anys d'Amnistia Internacional destacant tot allò que s'ha aconseguit fins ara, tot i que ha dit que queda molt camí per recórrer. Garriga ha explicat a Cugat.cat la tasca que fan des d'Amnistia Internacional Cerdanyola-Sant Cugat.

Montse Garriga

També realitzem moltes activitats de sensibilització, de denúncia, d'informació, com pot ser aquest concert.




A més, Garriga ha manifestat la importància de la participació local en una organització internacional tan gran.

Montse Garriga

Cada vegada més, pensem que hi haurà aquesta implicació de la societat civil i que a més és molt necessària per tirar endavant.




La festa, que tenia una entrada-donatiu de cinc euros, ha comptat amb l'actuació de 'Las panaderas', Enric Larreula, el duet d'Anna Català i Josep Maria Merseguer i Les Xandrines, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.