Tres detinguts per robar cable de coure a Sol i Aire


Temes relacionats

Els Mossos i la Policia Local activen un dispositiu comú per acabar amb els robatoris de coure (31/jul/11)


  • Comparteix:

Els tres detinguts transportaven més de 100 metres de cable de coure en una furgoneta

Els tres detinguts transportaven més de 100 metres de cable de coure en una furgoneta

Policia Local ha detingut aquest dimecres tres persones com a sospitoses de robar cable de coure del barri de Sol i Aire. Els detinguts portaven més de 100 metres de cable de línia telefònica a l'interior d'una furgoneta, en el moment de la detenció. L'operació s'emmarca dins el dispositiu activat per Policia Local i Mossos d'Esquadra per posar fi als robatoris de cable de coure, especialment a Sol i Aire, després de les denúncies fetes per veïns que s'havien quedat sense línia telefònica.

Mossos d'Esquadra i Policia Local investiguen la procedència del material intervingut: més de 100 metres de cable de línia telefònica. Segons fonts de la policia, el cable era de 'dubtosa procedència' i s'ha procedit a la seva incautació.

Els tres arrestats estan sent investigats per aclarir l'origen del material i determinar si els detinguts estan relacionats amb altres casos similars que han tingut lloc en les darreres setmanes.

Els veïns de Sol i Aire havien denunciat robatoris de cable de coure que els havien deixat sense línia telefònica durant tres setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.