El menjador social de Càritas obrirà a partir de novembre


Temes relacionats

El menjador social donarà servei, a partir del setembre, a una vintena de santcugatencs (28/jul/11)

El menjador social de Càritas podria ser una realitat abans que acabi l'any (21/abr/11)


  • Comparteix:

Al juliol es va fer la visita oficial de les obres amb les autoritats

Al juliol es va fer la visita oficial de les obres amb les autoritats

El menjador social de Càritas obrirà les portes a principis de novembre, després que l'estrena del local s'ajornés a causa del concurs de creditors en què va entrar una de les empreses subministradores. L'espai, a més d'oferir aliments, vol ser un lloc d'acollida, on els beneficiaris puguin establir contacte i relacionar-se. En un inici, el servei donarà cobertura a vuit persones amb la previsió que s'augmenti el nombre fins a 16.

El conseller de Càritas, Rafael Gómez, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que la posada en funcionament de les instal·lacions, ubicades al carrer Orient, estava prevista per octubre, però que l'empresa que havia de portar els materials de ferro i d'alumini va entrar en concurs de creditors. Això va suposar que l'entitat hagués de buscar un altre subministrador per tal de finalitzar l'obra.

Rafael Gómez

Estava previst posar el menjador en marxa a l'octubre. L'empresa que havia de servir els ferros i aluminis va entrar en concurs de creditors.



En paral·lel, Gómez ha subratllat que l'espai vol ser, a més d'un lloc on anar a menjar, un punt de trobada on els beneficiaris puguin sentir-se acollits. El servei estarà obert des de les dotze del migdia fins a les quatre de la tarda. Els beneficiaris podran anar al local a utilitzar algun dels serveis d'higiene, dinar i després hi haurà un espai reservat per fer tertúlia. Està previst que quatre voluntaris treballin en el servei i s'encarreguin d'escalfar el menjar, que subministrarà un servei de càtering, entre d'altres funcions. Gómez ha apuntat les funcions de l'equipament.

Rafael Gómez

És un espai d'acollida de persones que han tingut dificultats. Vol rebre les persones i veure les seves dificultats.




Per fer ús d'aquest servei els interessats han hagut d'anar a la seu de Càritas i posteriorment s'ha fet una selecció entre aquelles persones més necessitades. Aquells ciutadans que vulguin fer alguna aportació per a aquest projecte poden anar a la seu de l'entitat a la plaça de l'Om número 2 o trucar al 93.674.29.07.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.