La venda del iPhone 4S es retarda fins novembre a Sant Cugat


  • Comparteix:

El nou Iphone 4S / Font: Apple

El nou Iphone 4S / Font: Apple

L'iPhone 4S que tenia previst arribar al mercat aquest divendres farà esperar als santcugatencs. Els nous dispositius d'Apple ja es troben a la gran majoria de botigues telefòniques de la ciutat, però no estaran a la venda fins a principis de novembre, ja que la taula de preus encara no ha arribat als comerços.

Les principals botigues de telefonia mòbil ja disposen del nou iPhone 4S, d'Apple. Tot i així, la seva comercialització no es farà efectiva fins a principis de novembre. Segons han explicat els comerços, la manca de la taula de preus és la raó que farà esperar als santcugatencs.

D'altra banda, a l'Apple Reseller de Santiago Rusiñol, tot i que no venen cap tipus d'iPhone, ja disposen per aquest divendres d'un centenar d'exemplars de la biografia autoritzada d'Steve Jobs, realitzada per Walter Isaacson. El llibre es troba tant en castellà com en català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.