Afectació dels horaris d'FGC per obres a l'estació de Gràcia


  • Comparteix:

La línia S2 veurà els seus horaris afectats per les obres a Barcelona

La línia S2 veurà els seus horaris afectats per les obres a Barcelona

Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) farà obres de millora a l'estació de Gràcia de Barcelona durant aquest cap de setmana que modificaran els horaris de circulació. Aquests treballs tindran afectació en els horaris de la línia S2, L6 i se suprimirà la L7. Les actuacions serviran per millorar l'accés a l'estació de Gràcia i una de les agulles de l'estació de Plaça Catalunya.

Els horaris de les línies L6 i S2 es veuran afectats aquest cap de setmana a causa de les obres de millora i adaptació a persones amb mobilitat reduïda de l'estació de Gràcia de Barcelona. A més, s'aprofitarà per a rehabilitar una de les agulles de l'estació de Plaça Catalunya que regula les vies tres, quatre i cinc, per on circulen els trens de la línia del Vallès.

La línia urbana L7 interromprà la seva circulació i serà substituïda per un servei alternatiu d'autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), mentre que la línia S1, amb destinació Terrassa, circularà en els horaris habituals.

Les obres de millora de l'estació de Gràcia de Barcelona s'estan desenvolupant des del gener i, en acabar, tindran les andanes més amples i encabirà tres ascensors per facilitar l'accés amb mobilitat reduïda entre els diferents nivells de l'estació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.