Arcadi Oliveres, guardonat amb el premi Abacus de cooperativisme


  • Comparteix:

Oliveres ha rebut el guardó en la categoria de cooperativisme

Oliveres ha rebut el guardó en la categoria de cooperativisme

L'economista santcugatenc, Arcadi Oliveres, ha rebut un dels tres guardons dels premis Abacus 2011, que ha reconegut la seva tasca en l'àmbit cooperatiu. Els premis, una iniciativa d'Abacus Cooperativa, destaquen la trajectòria d'entitats i persones que treballen per fomentar la cultura, l'educació i la solidaritat. L'economista ha destacat el valor del sistema econòmic cooperatiu en temps de crisi.

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, ha agraït el reconeixement d'Abacus i s'ha declarat 'fervent' partidari de les cooperatives, un dels sistemes econòmics més transparents que poden existir. Segons l'economista, en situacions econòmiques adverses val la pena potenciar aquesta alternativa.

Oliveres defineix les cooperatives com un sistema just que protegeix el treballador.

Arcadi Oliveres

Estic especialment satisfet perquè el premi és sobre cooperativisme, una de les idees econòmiques que més m'entusiasmen.





El també president de Justícia i Pau ha revelat que enguany les prioritats de la fundació són fomentar un sistema de finances ètiques davant el sistema especulatiu actual i emprendre accions de desenvolupament en zones en conflicte.

A banda de l'economista santcugatenc, els premis Abacus 2011 han reconegut aquest dijous la feina de l'Escola de Pràctiques I de Lleida en educació i la d'Òmnium Cultural en cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.