La fira del material de l'esquí del CMSC obre les portes aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Aquest divendres la venda es reserva només pels socis

Aquest divendres la venda es reserva només pels socis

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) dóna aquest divendres a la tarda el tret de sortida a la 37a edició de la fira d'esquí i material de muntanya de segona mà. Els socis del club tenen reservada aquesta primera jornada i el públic en general hi podrà accedir tot el cap de setmana. Enguany també hi haurà material d'ocasió provinent de diverses botigues especialitzades de la ciutat.

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza la setmana vinent la 37a edició de la fira d'esquí i material de muntanya de segona mà. Els amants de l'esquí podran vendre el material que ja no utilitzen i comprar-ne a preus reduïts al local de l'entitat. Enguany també hi haurà material d'ocasió provinent de diverses botigues especialitzades de la ciutat.

Els socis del Club Muntanyenc tindran el primer dia de venda reservat només per a ells. El gerent de l'entitat, Marc Dinarès, ha explicat l'objectiu d'aquesta iniciativa que també serveix per finançar algunes de les activitats de la secció d'esquí. Són declaracions a Cugat.cat.

Marc Dinarès

Està fet íntegrament per voluntaris i és una tasca per acostar la muntanya i l'esport a gent que no es pot permetre comprar material nou.




L'exposició i venda del material començarà a les sis de la tarda i fins a les nou del vespre pels socis i la resta del cap de setmana de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre. La devolució de material es podrà fer dimarts, dimecres i dijous de la setmana vinent de cinc de la tarda a nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.