Ja es coneixen els primers precandidats als Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El 4 de 8 dels Gausacs, els hi ha valgut una precandidatura

El 4 de 8 dels Gausacs, els hi ha valgut una precandidatura

Castellers, Fundació Victòria dels Àngels, la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), la Sala Rusiñol i la cocreadora d'en Teo, Àssum Esteban, són les primeres precandidatures proposades per als Premis Ciutat de Sant Cugat, que es lliuraran el primer diumenge de març. El procés de votació i la presentació d'altres propostes començaran aquest diumenge coincidint amb la Festa de Tardor i conclouran el tercer divendres de febrer.

El període de proposició i votació de candidatures s'obre aquest diumenge, en un estand a la Fira d'entitats de la Festa de Tardor, i s'allargarà fins el tercer divendres de febrer. També es podrà fer a través de Santcugat.cat/premis. La regidora de Comunicació, Joana Barbany, ho explica a Cugat.cat.

Joana Barbany

Es poden proposar candidatures i votar les que ja s'han presentat. El que volem és que la gent participi.










Els cinc precandidats que aporta la comissió de propostes dels premis són la Fundació Victòria dels Àngels, per la difusió de l'obra de la soprano; Castellers de Sant Cugat, pel seu 15è aniversari i per aconseguir ser colla de 8; la il·lustradora Àssum Esteban, per la seva aportació en ser cocreadora del personatge Teo; i la UESC i la Sala Rusiñol, per celebrar 25 anys.

La gala de lliurament dels premis es farà el primer diumenge de març al Teatre-Auditori.

Els premis Ciutat de Sant Cugat compten amb la col·laboració de Cugat.cat, el 'Tot Sant Cugat' i el patrocini d'Opel Autocugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.