Aconsegueix la nova guia de la ciutat amb Cugat.cat


Temes relacionats

Una nova guia turística descobreix els millors indrets de Sant Cugat (13/oct/11)


  • Comparteix:

La nova guia 'Descobreix Sant Cugat'

La nova guia 'Descobreix Sant Cugat'

Cugat.cat regala aquest mes 10 exemplars de la nova guia 'Descobreix Sant Cugat', que ja es troba a la venda, a tots els santcugatencs que enviïn una fotografia del seu racó preferit de la ciutat a l'adreça electrònica info@cugat.cat. La publicació és un recull d'itineraris, passejades i racons de Sant Cugat, a més d'ofertes gastronòmiques i d'oci.

La guia s'estructura en set blocs. La primera proposta és una visita d'un dia al municipi i enumera els indrets imprescindibles de Sant Cugat. La segona recomanació són els racons de Sant Cugat on es destaquen quatre punts de la ciutat: el claustre del Monestir, el Museu, el Pi d'en Xandri i el Teatre-Auditori. Al tercer bloc s'ofereixen sis recorreguts en els quals s'enllacen diversos punts d'interès de la localitat.

L'oferta gastronòmica i comercial també tenen el seu propi espai dins la guia. La publicació també recull en un dels seus apartats els esdeveniments que tenen lloc a Sant Cugat durant tot l'any. Les darreres pàgines de la guia estan dedicades a un conjunt de dades pràctiques on es poden consultar adreces i telèfons de diversos serveis.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, en destaca la vessant de promoció econòmica.

Xavier Escura

El turisme cultural és un dels eixos de promoció econòmica de cara el futur. Tenim un gran patrimoni a oferir.



La guia ja està disponible a les llibreries per un preu de 14 euros, a més de poder-se aconseguir al portals d'Internet Amazon i Agapea. L'audiència de Cugat.cat també en pot aconseguir una enviant una fotografia del seu indret preferit de la ciutat a l'adreça electrònica info@cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.