La pastisseria Sàbat participa en un calendari solidari contra les malalties neuronals


Temes relacionats

AVAN, l'Esbart i el CPA s'uneixen en la lluita contra l'ictus (29/oct/11)


  • Comparteix:

Obredor de la pastisseria Sàbat

Obredor de la pastisseria Sàbat

La pastisseria Sàbat ha col·laborat en l'elaboració d'un calendari solidari impulsat per l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), que inclou fotografies de pastisseries i forns de pa de tota la comarca. El calendari val cinc euros i ja es pot adquirir als establiments participants i a la Casa de Cultura. Els beneficis que se n'obtinguin es dedicaran a la tasca de suport als afectats per malalties neurològiques que fa AVAN.

Les fotografies són en blanc i negre però ressalten en color els pastissos i els pans, i mostren escenes en què els malalts participen de la feina quotidiana de la botiga. La pastisseria Sàbat és l'únic establiment de la ciutat que ha participat en aquest calendari, en el qual també han pres part pastisseries i forns de pa de Sabadell i Sant Quirze.

La directora tècnica d'AVAN, Laura Perea, ha explicat a Cugat.cat que els beneficis obtinguts de la venda d'aquests calendaris, que s'elaboren per segon any consecutiu, serviran per compensar la reducció d'ajuts que l'associació ha patit per part de l'Administració.

Laura Perea

Tot i que l'Ajuntament no ens ha retirat cap subvenció, necessitem compensar les retallades d'altres entitats.



Perea també ha remarcat que els seus projectes actuals tenen com a objectiu principal l'ajuda als afectats en el seu dia a dia, ja que de moment no tenen prou recursos com per finançar projectes de recerca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.