Ribas mostra en primícia dos dissenys de joies en la seva nova exposició


  • Comparteix:

Una de les obres exposades.

Una de les obres exposades.

L'artista Lluís Ribas exposa en primícia a la seva sala dues joies dissenyades per ell mateix que, posteriorment, portarà als Estats Units igual que les seves pintures. L'Espai Lluís Ribas acull, des d'aquest dijous, l'exposició 'Lluís Ribas, obra en permanència', que a més de les joies, recull les creacions més recents de l'obra del pintor i destaca especialment la seva nova font d'inspiració: les deformacions del cos amb el contacte amb l'aigua.

Ribas destaca que la seva introducció al disseny de joies és a causa de la demanda dels galeristes americans, que s'han interessat perquè l'artista s'endinsi en aquest àmbit. L'artista santcugatenc ha explicat a Cugat.cat què més inclou aquesta nova mostra que s'inaugura aquest dijous.

Lluís Ribas

Presento un quadre que apunta el que ara faig: les deformacions del cos humà quan se submergeix a l'aigua. També presento un parell de joies meves.












La mostra de joies duu per nom 'Joies d'autor' i també inclou dissenys del joier i orfebre de prestigi internacional Manel Conesa. A més, l'espai també es dedica a repassar l'evolució artística del pintor santcugatenc a través de la mostra 'Lluís Ribas, obra en permanència'.

Tant la mostra de joies com la pictòrica es presentaran a Palm Beach, a Florida, el mes de gener i a Nova York entre l'octubre i novembre de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.