Can Quiteria podria ser un equipament de formació cultural per la gent gran


  • Comparteix:

Masia de Can Quiteria

Masia de Can Quiteria

L'Ajuntament està estudiant la possibilitat de convertir la masia de Can Quitèria en un equipament de formació cultural destinat a la gent gran. Una de les propostes que s'està estudiant és que pugui acollir les xerrades de les Aules d'Extensió Universitària, tot i que des d'aquest col·lectiu consideren que l'espai no és prou gran per reunir a tots els seus socis.

La voluntat de l'equip de govern és que en aquest edifici puguin fer-s'hi diferents activitats de formació destinades, especialment, a la tercera edat, com ara l'accés a les noves teconologies o diferents propostes culturals. Per a l'alcalde, aquest podria ser també un espai de trobada i intercanvi entre joves i grans.

Lluís Recoder

Ens agradaria que fos un centre específic per la gent gran, per les persones que ara tenen temps i poden compartir els seus conexiements amb els més joves.


Dins aquesta línia, el consistori està estudiant la possibilitat que aquesta antiga masia pugui acollir les xerrades i activitats de l'Aula d'Extensió Universitària per la Gent Gran de Sant Cugat. Des de l'Associació però, consideren que aquesta proposta presenta algunes dificultat. Segons el president de les Aules, Antoni Monerris, Can Quitèria no és prou gran per acollir els prop de 400 socis que de les Aules:

Antoni Monerris

Un equipament per la gent gran pot tenir característiques molt diverses, i caldrà veure si és addient per les Aules. Tampoc hi ha una sala prou gran


Davant d'aquesta situació, l'Associació Aules d'Extensió Universitària per la Gent Gran està estudiant altres possibilitats com el Centre Borja, i de moment, utilitzen el teatre de la Unió per a les xerrades amb més nombre de públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.