L'Ateneu homenatja els anys 30 amb una exposició


  • Comparteix:

Una de les pintures que s'exposen a l'Ateneu

Una de les pintures que s'exposen a l'Ateneu

Els anys 30 són els protagonistes, des d'aquest divendres i durant tot el novembre, de la mostra de pintures de Ricard Camprodon, que s'exposen a l'Ateneu. Es tracta d'una trentena d'obres que repassen la realitat social, cultural i esportiva de l'època que, com destaca l'artista, moltes vegades només es recorda per les circumstàncies bèl·liques que van envoltar el decenni.

La ciutat de París és una de les protagonistes dels llenços que Camprodon exposa a l'Ateneu, a la mostra 'Anys 30'. Segons l'artista, la ciutat francesa va ser una de les capitals que va concentrar més l'essència i la màgia d'aquest període.

Ricard Camprodon

Una dècada molt interessant des del punt de vist cultural i social. He volgut fugir de les connotacions bèl·liques i tràgiques de l'època.




Moda, cinema, teatre, música, pintura i esports. Les obres resumeixen, a través d'aquests espais d'oci, la realitat d'una dècada que, en ocasions, només es recorda per la Guerra Civil espanyola i per l'inici de la Segona Guerra Mundial. Amb aquesta exposició, l'artista Ricard Camprodon vol retre homenatge a un temps que va deixar un gran llegat cultural i social.

La mostra estarà a l'Ateneu durant tot el novembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.